DTML logo

Нашата мисия е да осигуряват възможности за децата по света да се изгради основа за бъдещето си чрез ангажиране в безплатни образователни дейности, задвижвани от най-съвременните технологии за електронно обучение.

Distance Teaching and Mobile Learning non-profit 501c3 charity

Има недостиг на хронична учител в развиващите се страни. Най-голямото предизвикателство се крие в страни в Субсахарска Африка и Латинска Америка.

Според прогнозите, представени в на учители и образователни качество от ЮНЕСКО регионите ще трябва да увеличат населението му текущата учител от 68 % да отговарят на текущите изисквания.

Страните, които се нуждаят най-много учители и в момента са слабо квалифицирани преподаватели. В действителност в много страни, родителите са като ролята на учителите.

Как разстояние преподаване мобилни обучение работи

Нашата визия е да се наберат технология за предоставяне на достъп до безплатни образователни подкрепа на всяко дете по целия свят. Сме изградени он-лайн портал, където студенти по целия свят достъп до разнообразие от материали, безплатно обучение.

Please donate to support our work >>
Please donate to support our work >>

Глобално въздействие

Ние знаем, че знанията и образованието са основите на икономически възможности. Предоставяне на децата достъп до основно образование от ранна възраст е от решаващо значение за успеха на всяка страна. Вярваме, че най-голямото въздействие може да се направи от усилване училищни дейности с мощни технологии за електронно обучение. Ние си партнираме с училища в развиващите се страни да се наберат съществуващите съоръжения и оборудване, за да предоставят на учениците с нашата образователна платформа.

Прочетете повече...
Student working on laptop

24/7 самообучение

Дистанционно обучение и мобилното обучение предоставят разнообразни възможности за самостоятелно обучение. Ние си партнираме с водещ доставчик на е обучение съдържание да доставят богати, интерактивни образователни съдържание на учениците.

Опитайте нашите английски учител чат бот.
ESL Teacher Bot developed by DTML, 501c3 charity
Please donate to our 501c3 non-profit charity

Помощ за подкрепа на нашите училища

Нашите партньорски училища и образователни институции често не разполагат с необходимата апаратура за лоста на DTML платформа. В такива случаи DTML доставя и оборудва училища с компютри, камери, интернет маршрутизатори и друго оборудване, да се използва за всички образователни дейности, училище, включително, но не се ограничават до използване на DTML платформа.

Моля, дари

Thank you, DTML team ! Your donation means an immediate solution to the unsustainable lack in the institution, and students now can better leverage information technology to improve their skills and knowledge.

JOSE CARABALLO, PRINCIPAL OF
HIGH SCHOOL LICEO LIBERTADOR MERIDA

Thank you so much for your dedication to making the education of every child a reality. We also want to pass our special thanks for the Laptop Computers donation which is going to be beneficial to the students as they start the Mobile Distance Learning.

ROBINAH LUBWAMA,
DIRECTOR, ALPHA AND OMEGA CHILDREN'S MINISTRY
© Distance Teaching and Mobile Learning 2016 - 2018