DTML logo

La nostra missió és proporcionar oportunitats per als nens a tot el món per construir una base per al seu futur per participar en activitats educatives gratuïtes alimentats per les tecnologies d'aprenentatge de l'última.

Distance Teaching and Mobile Learning non-profit 501c3 charity

Hi ha una escassetat de mestre crònica als països en desenvolupament. El major repte consisteix a països d'Àfrica subsahariana i Amèrica Llatina.

Segons les estimacions presentades en el professorat i qualitat educativa per la UNESCO, les regions haurà d'augmentar la seva població actual mestre 68% per satisfer les demandes actuals.

Els països que necessiten més professors també actualment tenen els professors menys qualificats. De fet, en molts països, els pares estan prenent en els rols dels professors.

Distància com mòbil d'ensenyament aprenentatge obres

La nostra visió és força tecnologia per facilitar l'accés per alliberar suport educatiu a cada nen arreu del món. Hem construït un portal en línia on els estudiants a tot el món poden accedir varietat de materials de gratuït eLearning.

Please donate to support our work >>
Please donate to support our work >>

Impacte global

Sabem que el coneixement és el bàsic d'oportunitat econòmica. Donar fills accés a l'educació bàsica des de jove és crític per l'èxit de qualsevol país. Creiem que l'impacte més gran es pot fer per augmentar les activitats escolars amb potents tecnologies e-Learning. Ens associem amb escoles de països en desenvolupament per aprofitar les instal·lacions existents i equips per proporcionar als estudiants amb la nostra plataforma educativa.

Llegiu-ne més...
Student working on laptop

Autoaprenentatge de 24/7

Presencial i l'aprenentatge mòbil oferir varietat d'oportunitats d'autoaprenentatge. Ens associem amb el principal proveïdor de contingut aprenentatge per lliurar contingut educatiu ric i interactiu a l'alumnat.

Proveu nostre robot de xat de professora d'anglès.
ESL Teacher Bot developed by DTML, 501c3 charity
Please donate to our 501c3 non-profit charity

Ajudeu a les nostres escoles

Nostre soci escoles i institucions educatives sovint manquen de l'equipament necessari per aprofitar la plataforma DTML. En aquests casos, DTML subministraments i equipa escoles amb ordinadors, càmeres web, internet routers i altres equips que s'utilitzarà per a totes les activitats educatives escolars, incloent però no limitat a, utilitzant la plataforma DTML.

Si us plau done

Thank you, DTML team ! Your donation means an immediate solution to the unsustainable lack in the institution, and students now can better leverage information technology to improve their skills and knowledge.

JOSE CARABALLO, PRINCIPAL OF
HIGH SCHOOL LICEO LIBERTADOR MERIDA

Thank you so much for your dedication to making the education of every child a reality. We also want to pass our special thanks for the Laptop Computers donation which is going to be beneficial to the students as they start the Mobile Distance Learning.

ROBINAH LUBWAMA,
DIRECTOR, ALPHA AND OMEGA CHILDREN'S MINISTRY
© Distance Teaching and Mobile Learning 2016 - 2018