Logo

La nostra missió

La nostra visió és construir un únic espai educatiu on mestres i educadors de tot el món pot connectar amb els estudiants mitjançant mitjans de comunicació en línia per compartir coneixements, difondre habilitats i encendre la curiositat en els nens arreu del planeta. Creiem que l'educació transforma vides i reconstrueix les economies. A la nostra època, tothom hauria de tenir l'oportunitat d'aprendre.

Nens a l'Àfrica

L'educació transforma vides

Creiem que l'educació transforma vides i reconstrueix les economies. A la nostra època, tothom hauria de tenir l'oportunitat d'aprendre. La nostra missió és proporcionar oportunitats per als nens de tot el món a participar en activitats educatives amb la finalitat de construir una base per a la seva vida futura.


Accés a l'educació és fonamental

Som certs que, mentre suport local és important, només coneixements i l'educació pot convertir les economies i Nacions de tot. Accés a l'educació bàsica des de jove és crític per l'èxit de qualsevol país. Només inversió en futurs infantil pot fer una diferència duradora, veritable.

Accés a l'educació és fonamental

Uneixin al nostre projecte

REGISTRE

Sóc un estudiant potencial i m'agradaria unir-se a un programa d'educació lliure de llarga distància  

REGISTRE

Sóc voluntari i agradaria compartir el meu coneixement i ajudar els nens de tot el món

Fes una donació

Sóc un patrocinador i m'agradaria donar suport a la causa per fer una donació

Subscriure's a la nostra llista de correu