Logo

Misi kami

Visi kami adalah untuk membina Ruang pendidikan tunggal di mana guru-guru dan warga pendidik seluruh dunia boleh berhubung dengan pelajar-pelajar melalui media dalam talian untuk berkongsi ilmu, menyebarkan kemahiran dan menyalakan rasa ingin tahu kanak-kanak seluruh planet. Kami percaya bahawa pendidikan mengubah kehidupan dan rebuilds ekonomi. Dalam era kita, setiap orang harus mendapat peluang untuk belajar.

Kanak-kanak di Afrika

Pendidikan mengubah kehidupan

Kami percaya pendidikan mengubah kehidupan dan rebuilds ekonomi. Dalam era kita, setiap orang harus mendapat peluang untuk belajar. Misi kami adalah untuk memberi peluang untuk kanak-kanak seluruh dunia untuk melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti pendidikan untuk membina asas untuk kehidupan masa depan mereka.


Akses kepada pendidikan amat penting

Kami adalah tertentu itu, walaupun sokongan tempatan adalah penting, hanya bidang pengetahuan dan pendidikan boleh menghidupkan ekonomi dan negara-negara sekitar. Akses kepada pendidikan asas keagamaan adalah kritikal untuk kejayaan mana-mana negara. Hanya pelaburan di hadapan kanak-kanak boleh membuat satu perbezaan yang sebenar, tahan lama.

Akses kepada pendidikan amat penting

Menyertai projek kami

MENDAFTAR

Saya seorang pelajar yang berpotensi dan berminat untuk menyertai program pendidikan jarak jauh yang percuma  

MENDAFTAR

Saya sukarelawan dan ingin berkongsi pengetahuan saya dan membantu kanak-kanak seluruh dunia

Derma

Saya penaja dan ingin menyokong sebab anda dengan membuat sumbangan

Melanggan ke senarai mel kami