Logo

Onze missie

Onze visie is voor de bouw van een enkele educatieve ruimte waar leerkrachten en opvoeders over de hele wereld met studenten via online media delen van kennis verbinden kunnen, vaardigheden verspreiden, en ontbranden nieuwsgierigheid in kinderen allemaal rond de planeet. Wij geloven dat onderwijs transformeert van leven en economieën herbouwt. In onze jaartelling moet iedereen de kans om te leren.

Kinderen In Afrika

Onderwijs verandert leven

Wij geloven dat onderwijs transformeert van leven en economieën herbouwt. In onze jaartelling moet iedereen de kans om te leren. Onze missie is het bieden van kansen voor kinderen over de hele wereld deelnemen aan educatieve activiteiten om te bouwen van een basis voor hun toekomstige leven.


Toegang tot onderwijs is van cruciaal belang

Wij zijn ervan overtuigd dat, terwijl de lokale steun is belangrijk, alleen kennis en onderwijs annuleertekenzwenking economieën en landen rond. Toegang tot basisonderwijs vanaf jonge leeftijd is van cruciaal belang voor het welslagen van elk land. Alleen investering in de toekomst van kinderen kan een echte, duurzame verschil maken.

Toegang tot onderwijs is van cruciaal belang

Deelnemen aan ons project

REGISTREREN

Ik ben een potentiële student en wil graag deelnemen aan een gratis interlokale onderwijs-programma  

REGISTREREN

Ik ben vrijwilliger en wil graag mijn kennis delen en helpen kinderen over de hele wereld

Maak een donatie

Ik ben een sponsor en wil uw zaak te ondersteunen door middel van een donatie

Abonneer je op onze mailinglijst