Logo

Misiunea noastra

Viziunea noastra este de a construi un singur spaţiu educaţional unde profesori şi educatori din întreaga lume se poate conecta cu studenţi prin intermediul mass-media on-line să împărtăşească cunoştinţele, să difuzeze abilităţile şi aprinde curiozitatea în copii în jurul planetei. Noi credem că educaţia transformă viaţa şi reconstruieşte economiile. În epoca noastră, toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a învăţa.

Copiii din Africa

Educaţie transformă viaţa

Credem că educaţia transformă viaţa şi reconstruieşte economiile. În epoca noastră, toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a învăţa. Misiunea noastra este de a oferi oportunităţi pentru copiii din întreaga lume să se implice în activităţi educaţionale pentru a construi o fundatie pentru viata lor viitoare.


Acces la educaţie este critică

Suntem siguri că, în timp ce locale de sprijin este important, numai cunoaşterea şi educaţia pot transforma economiile şi Naţiunilor în apropiere. Accesul la educaţia de bază de la o vârstă fragedă este critică pentru succesul de orice ţară. Numai investiții în copii futures poate face o diferenţă reală, de lungă durată.

Acces la educaţie este critică

Să se alăture proiectului nostru

Înregistrează-te

Sunt un student potenţial şi ar dori să adere la un program de educaţie gratuită pe distanţe lungi  

Înregistrează-te

Eu sunt voluntar şi ar dori să împărtăşească cunoştinţele mele şi de a ajuta copiii din întreaga lume

Faceti o donatie

Eu sunt un sponsor şi ar dori să sprijine cauza ta de a face o donatie

Aboneaza-te la lista noastră de mail